Calahona del Sol – Mijas. Vanaf 168.500 €

Bent u op zoek naar een woning van goede kwaliteit en tegen een goede prijs aan de Costa del Sol? Dan bent u bij het nieuwbouw complex Colahonda del Sol op de juiste plek.

Vakantie het hele jaar door

Calahonda is een kustplaats gelegen in de gemeente Mijas, in de provincie Málaga.
He ligt tussen Marbella en Fuengirola, en is gemakkelijk bereikbaar via de A-7. Het is ongeveer 30 minuten rijden van de luchthaven van Málaga. Calahonda heeft diverse mooie stranden waar je kunt ontspannen en genieten van de zon. De stranden zijn goed uitgerust met voorzieningen zoals strandbars, de bekende chiringuitos. Natuurlijk zijn er volop golfbanen in de omgeving. Vakantiegevoel het hele jaar door.

Uniek aanbod

Deze perfecte locatie combineert Calahonda del Sol met een unieke aanbod van appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers, allemaal met prachtige terrassen op het zuiden om optimaal te genieten van het uitzicht op zee en het zonlicht.

In totaal zijn er 93 nieuwe woningen van verschillende typen, verdeeld over 6 gebouwen met elk 3 blokken, omgeven door groene ruimtes.Deze woningen variëren van 63 m² met 1 slaapkamer tot 122 m² voor diegenen met 3 slaapkamers.

Prijzen

Hieronder een prijsoverzicht. Een parkeerplaats en berging zijn bij de prijs inbegrepen. De 10% BTW is niet inbegrepen. Het kan dat dit overzicht niet actueel is, voor de actuele beschikbaarheid en prijzen vraagt u het informatiepakket aan. U ontvangt dan een informatiepakket met de brochure, een overzicht van de nog beschikbare woningen, de actuele prijzen van de beschikbare appartementen, de plattegronden van woningen met vloeroppervlakte.

prices calahonda del sol

Open Ruimtes voor Optimaal Comfort

Alle appartementen zijn ontworpen voor comfort en hebben een optimale indeling. De keuken is geïntegreerd met de woon- en eetkamer en biedt toegang tot het terras om open ruimtes naar buiten te bevorderen.

De keuken is in Amerikaanse stijl om verbindingen te bevorderen, en u kunt kiezen uit verschillende aanpassingsopties voor de voorkant van de meubels en het aanrechtblad.

Geniet van een perfecte en ontspannende douche in het comfort van uw eigen badkamer en suite. Als u dat liever heeft, kunt u dit ook doen in de extra badkamer. Er zijn verschillende afwerkingen en combinaties beschikbaar om te kiezen wat het beste bij uw smaak of levensstijl past.

De overige slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten met schuifdeuren, in harmonie met die tussen de kamers. Het meest opvallende aan dit woningaanbod is dat alle woningen beschikken over prachtige terrassen om te genieten van het heerlijke klimaat van de Costa del Sol vanuit uw eigen huis of het zwembad.

De begane grond appartementen hebben privétuinen, terwijl de penthouses een solarium bieden voor panoramisch uitzicht op zee.

Elk gebouw heeft zijn eigen infinity-zoutwaterzwembad om te genieten van het uitzicht op de zee alsof je er zelf in bent, met kleedkamers en badkamers in het gemeenschappelijke gebied.

payment schedule calahonda sunset

PAYMENT-SCHEDULE-calahonda-sunset

Features – Calahona del Sol

  • 93 nieuwe appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers

  • comfort en prachtige terrassen

  • infinity-zoutwaterzwembad
  • inclusief 1 parkeerplaats en prive berging
  • grondappartementen hebben privetuinen

  • penthouses een solarium en panoramisch uitzicht op zee

  • prijzen vanaf € 168.100,-.

Informatiepakket Mijas Homes Vraag brochure en de prijslijst op